Over vermeiren princeps

Vermeiren Princeps bakt (h)eerlijke speculoos op de traditionele manier. Dat doet de Vlaamse bakker nog altijd volgens het oude procedé: op grootmoeders én grootvaders wijze dus. Aan dit succesvolle recept voegt het een snuifje innoverende technologische knowhow toe. Vandaar dat de krokante speculoos de authentieke smaak van toen heeft, maar nu nog delicieuzer en gezonder is.

Onze visie en waarden

Voor Vermeiren Princeps komt kwaliteit altijd op de eerste plaats. Wij automatiseren daarom in functie van het product, zonder afbreuk te doen aan de artisanale kwaliteiten van de speculoos.

Tegenwoordig wil iedereen evenwichtig én lekker eten. Eigenlijk is Vermeiren Princeps altijd zijn tijd vooruit geweest. De ondernemende familie Vermeiren bakt al natuurlijke speculoos (zonder bewaarmiddelen, kleurstoffen en kunstmatige smaakstoffen) van bij het prille begin.

Tegelijk speelt Vermeiren Princeps in op de nieuwste trends: sommigen blijven trouw aan de traditionele smaken, anderen geven de voorkeur aan gezonde, biologische of Fair Trade producten. Daarom lanceren wij regelmatig nieuwe speculoosvarianten, met één constante: alle soorten zijn even lekker.