Wereldwijde export

Van lokale bakker ... tot succesvolle exporteur

 

Je vindt Vermeiren Princeps in heel wat buitenlandse supermarkten, restaurants en hotels, zowel met ‘private label’ als onder de eigen naam. Door in te spelen op de nieuwe trends (bv. bio, suikervrij en fair trade) groeit onze afzetmarkt zienderogen. Zo verkopen we onze suikervrije speculoos ook in het Midden-Oosten: door de grotere sacharose-intolerantie telt de regio namelijk een hoog aantal diabetici. Ook de speculoospasta is een schot in de roos. Na Europa, verovert dit innovatieve product de wereldmarkt (onder andere de Verenigde Staten).

Business

 

Een interessante prijs-kwaliteitverhouding en flexibele productie, dat zijn de grote troeven van Vermeiren Princeps. Onze speculoos is verkrijgbaar in diverse verpakkingen, met het label van Vermeiren Princeps of met een private label. Voor de horeca zijn ook stukverpakkingen beschikbaar. Bovendien kan u altijd rekenen op een correcte en snelle levering.

Wereldwijd waarderen fijnproevers onze speculoos. Wij verkopen onze speculooskoekjes en -pasta in België, maar voeren ook uit naar Frankrijk, Nederland, Italië, de UK, Spanje, Duitsland, Kroatië, Litouwen, Denemarken, Zwitserland,... De laatste jaren investeren we zelfs in verre buitenlandse markten, zoals de USA, Canada, Brazilië, Taiwan, Japan, Singapore,...

Het bedrijf neemt dan ook deel aan belangrijke internationale vakbeurzen:
ISM: Internationale zoetwarenbeurs - Keulen 
ANUGA: Grootste internationale voedingsmiddelenvakbeurs ter wereld - Keulen
SIAL: Le Salon International de l'Agroalimentaire - Parijs
SIRHA: Le Salon International de la Restauration, de l'Hôtellerie et de l'Alimentation - Lyon
IFE: International Food and Drink Exhibition - Londen
GULFOOD: The Gulf Food, Hotel and Equipment Exhibition - Dubai
FOODEX: Gespecialiseerde voedingsbeurs voor Azië -Tokyo
FOOD & HOTEL TRADE SHOW  Singapore